Victor Welten

Maak kennis met het team van Luxius Advocaten.

Victor Welten

ADVOCAAT

Over Victor Welten

Victor is oprichter en eigenaar van Luxius Advocaten. Hij staat zowel ondernemers als particulieren bij en voorziet hen zo nodig van advies. Daarnaast procedeert Victor met regelmaat tegen banken en andere financiële dienstverleners.

Victor procedeert en adviseert ook geregeld in zaken waarbij ondernemers of particulieren schade lijden door het niet nakomen van een contract of wegens een onrechtmatige daad. Hij heeft bovendien ruime ervaring met het incasseren van vorderingen namens cliënten.

Victor is deskundig en doortastend en zet zich tot het uiterste in om voor cliënten een positief resultaat te behalen. Ondanks zijn ruime proceservaring kan het vinden van een praktische oplossing in bepaalde gevallen een betere uitkomst bieden, dan het direct starten van een procedure. Victor denkt dan ook graag met u mee, waarbij het oplossen van uw probleem centraal staat.
Victor spreekt naast de Nederlandse en Engelse taal ook vloeiend Pools. Hij kan dan ook moeiteloos Poolse ondernemingen en particulieren te woord staan en van juridische bijstand voorzien.

Victor heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en deelrechtsgebieden geregistreerd:

  • Financieel recht
  • Bankrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend en kan indien gewenst bij u thuis plaatsvinden.

WERKEN BIJ LUXIUS ADVOCATEN

Klaar om jouw opgedane kennis te gebruiken in de praktijk? Luxius Advocaten heeft het hele jaar door plaats voor studenten die stage willen lopen.