Letselschade

Luxius Advocaten heeft zich als kantoor onder andere gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Heeft u letsel opgelopen – fysiek en/of psychisch – waarvoor een ander mogelijk aansprakelijk is? Dan bent u bij Luxius Advocaten aan het juiste adres.

Luxius letselschade advocaat

Heeft er een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander voorval plaatsgevonden en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Bij Luxius Advocaten zijn we gespecialiseerd in het behandelen van letselschade en kunnen we u de hulp aanbieden die noodzakelijk is. 

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek op kantoor zodat onze specialisten op het gebied van letselschade uw zaak kunnen beoordelen. Liever een gesprek bij u thuis? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Dit doet een letselschade advocaat

Bij Luxius Advocaten beoordelen we niet alleen uw zaak, maar staan we u het gehele proces bij. Na ons eerste gesprek zullen we direct aan de slag gaan met een aansprakelijkstelling en zorgen we ervoor dat u financieel gecompenseerd wordt. 

Alle schadeposten zullen in kaart gebracht worden, de letselschade vergoeding zal berekend worden en we zullen het gesprek aangaan met de tegenpartij. De kosten voor het inschakelen van een advocaat komt voor rekening van de aansprakelijke partij. Onze dienstverlening is dus kosteloos.

WANNEER EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT INSCHAKELEN?​

Bent u betrokken geraakt bij bijvoorbeeld een aanrijding, bedrijfsongeval, ongeval met een dier of voorwerp? Dan staat u in uw recht om een advocaat in te schakelen. Een veel voorkomend letsel bij een verkeersongeval is een whiplash. 

Bij Luxius Advocaten hebben we veel ervaring met de gevolgen van een whiplash en helpen we u dan ook graag met het in kaart brengen van het proces. Voor fysiek en/of psychisch letsel kunt u bij ons terecht. Wij staan klaar voor zowel ondernemers als particulieren.

 

Schakel Luxius in

Hulp nodig bij letselschade?

Heeft u juridisch advies nodig of wilt u een schadeclaim indienen? Dan bent u bij Luxius Advocaten aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat u kunt verwachten. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

meer rechtsgebieden

Letselschade

Lees meer over onze specialisatie op het gebied van letselschade. 

FINANCIEEL RECHT & BANKRECHT

Wij staan u bij wanneer u een geschil heeft met een financiële instelling.

Heeft u schade geleden waarvoor een ander mogelijk aansprakelijk is? Wij helpen u graag verder.

Verzekeringsrecht

Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Luxius Advocaten helpt u op weg.

incasso

Wij helpen u bij het incasseren van uw vorderingen.

algemene rechtspraktijk

Heeft u een (zakelijk) conflict of zoekt u juridisch advies? Wij staan klaar voor zowel ondernemers als particulieren.

Heeft u een vraag over letselschade?

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

    Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend en kan indien gewenst bij u thuis plaatsvinden.

    WERKEN BIJ LUXIUS ADVOCATEN

    Klaar om jouw opgedane kennis te gebruiken in de praktijk? Luxius Advocaten heeft het hele jaar door plaats voor studenten die stage willen lopen.