Student-stagiair

Vacature

GEZOCHT: STUDENT-STAGIAIR

Functieomschrijving:
Klaar om jouw opgedane kennis te gebruiken in de praktijk? Luxius Advocaten heeft het hele jaar door plaats voor studenten die stage willen lopen.

Wie zijn wij?
Luxius Advocaten is een advocatenkantoor in Veldhoven dat zich specialiseert in letselschades en financieel recht. Bij onze dienstverlening stellen wij niet alleen het probleem centraal, maar ook de cliënt als persoon. Wij houden van informeel contact, zodat een sterke band met de cliënt wordt opgebouwd. Vertrouwd en persoonlijk.

Wat bieden wij?

Bij Luxius Advocaten ga je persoonlijk en nauw samenwerken met één van de advocaten. Je krijgt dus veel feedback en werkt mee in de dagelijkse praktijk. Je bent aanwezig bij de intakegesprekken, adviesgesprekken en (diverse soorten) zittingen. Voor het inhoudelijke dossierwerk geldt dat hoe meer je kunt en laat zien, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt in het werk.

Wij werken niet met targets, maar als je zelf doelen wilt (of moet) stellen voor je stage dan denken we daar graag in mee. Wij hebben ook genoeg ideeën over onderzoeksopdrachten in het kader van eventuele scripties.

Uiteraard bieden wij een stagevergoeding. Richting het einde van jouw stage wordt jouw werk geëvalueerd. Pas jij binnen ons bedrijf en het werken in de advocatuur? Vind je het leuk en functioneer je goed? Dan bieden wij jou wellicht een arbeidsovereenkomst aan.

Wie zoeken wij? 
Je zit in het laatste of voorlaatste jaar van je studie Rechten (bachelor of master) en durft zelfstandig en proactief te werken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal. 


 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Rick van Baal of stuur meteen een e-mail met jouw motivatie, cv en ongeschoonde cijferlijst.